Toidukoolitus "Euroopa toit meie põllult"

Koolitust juhendavad Eesti Kulinaaria Instituudi asutaja Dmitri Demjanov

ja Eesti Kulinaaria Instituudi liige

 ning Soome Saatkonna peakokk Ants Uustalu

05. oktoober algusega 10.00 toimub UMA MEKK Suurlaadal Võru

Spordihalli teise korruse kohvikus meisterkokkade Dimitri

Demjanovi ning Ants Uustalu juhendamisel töötuba kohalikele

toiduettevõtjatele, huvilistele ning gurmaanidele. Ürituse raames

tutvustavad kogemusega koolitajad laadakülastajatele eestimaise tooraine

kasutamise võimalusi euroopalikus köögis.

Koolituse programm:

10:00

Chef ANTS UUSTALU käe all valmivad hõrgutised kohalikust toormest

Chef Dimitri Demjanovilt presentatsioon UUS EESTI KÖÖK ja NEW NORDIC KITCHEN

11:30 Valminud toodete degusteerimine ning tutvustamine UMA MEKK

suurlaada külalistele koolitajate poolt

Toidukoolitus on avatud kõigile huvilistele ning on tasuta. Kohtade

arv on piiratud, seega on vajalik eelnev registreerimine.

Ürituse korraldaja: Europe Direct Võru teabekeskus / Võru Maavalitsus

Koolitust rahastavad Euroopa Komisjon, Riigikantselei ja Võru Maavalitsus

KOOLITUSELE REGISTREERUMINE ON LÕPPENUD!

KÜLASTAGE LAATA, KOOLITUSEL VALMINUD TOODETE DEGUSTEERIMINE ALATES KELL 12.00

ED_logo