Koolitus “Persoonibränd ja ettevõtte bränd- kasutamata turudusvõimalus” 9. novembril 2018 a. Kubija hotell-loodusspaas

Persoonibränd ja ettevõtte bränd- kasutamata turudusvõimalusOotame Võrumaa ettevõtjaid koolitusele “Persoonibränd ja ettevõtte bränd- kasutamata turudusvõimalus” 9. novembril 2018 a.Kubija hotell-loodusspaas.

Töömaailm on muutumas ja muutumas on nii töö olemus, tööalased suhted, töö tegemise vormid ning kõik tavapärased turundusplaanid võiks paigutada turundusmuuseumi. Üha rohkem ja rohkem tuleb eri aspektides esile sõna bränd, mis tõesti oli enne suurt digimeedia avardumist vaid tarbija toote fookuses. Vähem on nendes situatsioonides siiani tähelepanu pööratud meeskonnaliikmete persoonibrändi arendamise olulisusele ja sellele, millist mõju avaldab tugeva persoonibrändiga juht meeskonnaliikmetele ja millist mõju meeskonnaliikmed  omakorda tööandja brändile ja tarbija brändile.

Kui Sa soovid olla edukas, siis tuleb panna oma oskused ja  teadmised märkama. Lisaks tuleb väga selgelt kommunikeerida iseenda kui ka ettevõtte väärtuspakkumist sihtrühmale. Konkurentsis jääb silma see, kes eristub.

Ootame Sind osalema koolitusele! Koolitus on osalejatele tasuta.

Lisainfo ja regirstreerimine