e-PRIAs on avanenud LEADER projektitaotluste esitamise teenus

28. detsembril 2011 avaneb e-PRIAs uus teenus, mille kaudu on LEADER projektitoetuse taotlejatel võimalik esitada projektitaotlusi ning kohalikel tegevusgruppidel anda enda kinnitus neile.

Teenus on üles ehitatud selliselt, et projektitoetuse taotleja täidab e-PRIAs avalduse (koostatud vastavalt määrusele), vähese tähtsusega abi teatise ning piiratud summas riigiabi teatise ning lisab juurde kõik nõutavad dokumendid. Kui taotleja on taotluse digitaalselt allkirjastanud, jõuab see e-PRIA kaudu automaatselt kohalikule tegevusgrupile kinnitamiseks. Taotlus ilmub Teie e-PRIA lehele alajaotusesse Dokumendid ning samuti saadetakse teile uue taotluse kohta e-kiri. Kui kohalik tegevusgrupp on taotluse e-PRIAs kinnitanud, jõuab see automaatselt PRIAsse.

Valmimas on samuti videojuhendid teenuse kasutamiseks, mis peaks hõlbustama toetuse taotlejatel kergesti saada ülevaade teenusest ja leida abi enda võimalikele küsimustele! E-PRIA üldine kasutusjuhend on leitav kodulehelt: e-PRIA kasutamise juhendid

Probleemide korral e-PRIA kasutamisel võib olla abi e-PRIA korduma kippuvatest küsimustest PRIA kodulehel.

Head e-PRIA kasutamist!