Teenuse- ja tootarenduse programm kohalikele ettevõtjatele

Septembri neljandal nädalal käivitub teenuse- ja tootearenduse programm, mis toob siia piirkonda absoluutse Eesti tippkompetentsi – näiteks Anu-Mall Naarits (turundus ja eksport, Marketingi Instituut), Sixten Heidmets (tootearendus, Eesti Kunstiakadeemia), Markko Karu (teenusedisain) ja Maire Otsus (finantsjuhtimine).

Programm on jagatud viide etappi. Esimesed TASUTA innovatsioonilaborid toimuvad juba 22.septembril kell 10 Greete Motellis Soontagas, Puka vallas, 23. septembril kell 10 Sänna Kultuurimõisas, 24. septembril kell 10 Mooste mõisass ja 25. septembril kell 10 Varbuse mõisas.

Nendel päevadel viiakse läbi konkreetse tootearenduse metoodika alusel töötoad, kus iga osaleja õpib ära metoodika, mida oma firmas kasutada ning paljude osalejate tooteid või teenuseid arendatakse ka juba kohapeal. Lisaks siis tutvustatakse programmi järgmisi ja veel põhjalikumaid etappe.

Kogu programm on rahastatud EASi poolt ning seetõttu on ettevõtete enda kulutused osalemiseks minimaalsed – näiteks need samad esimesed töötoad on täiesti tasuta.

Maksimaalse kasu saab organisatsioon kui sealt osaleb kaks inimest.

Kontakt:  Indrek Maripuu, tel: 50 10 539; e-post: indrek@maripuu.eu