MTÜ Võrumaa Partnerluskogu
Projekti raames toimunud seminaripäeval sai sõna Dimitri Demjanov, kes veenis lihtsal ja võluval moel kasutama kohalikku toodangut igapäevases toidutegemises. Koos Ants Uustaluga tutvustati võimalikke kulinaarseid lähenemisviise lambale. Veterinaarameti esindajad tutvustasid väiketootjale kehtestatud nõudeid. Taavi Karu Võru Tarbijate ühistust selgitas jaekaubanduskettide turunduspõhimõtteid.
Ettekannete vahelised kohvipausid ja lõuna olid valmistatud Võrumaa Kutsehariduskeskuse õppejõu Silvi Pihlaka juhendamisel õpilaste poolt, kasutades vanu traditsioonilisi Võrumaa retsepte. Korraldati neli erinevat teematöötuba.
Toetus: Meede 2. maapiirkonna ettevõtlus ja tugiinfrastruktuuri arendamise toetus, summas 11 857,72 eurot.