13. oktoobril kogunes UMA MEKK kaubamärgi komisjon, et mekkida Võrumaa ettevõtjate tooteid.
UMA MEKK kaubamärgi vääriliseks tunnistati Kubija Hotelli – Loodusspaa hommikusöök, kust leiab hõrgud sõrnikud hapukoorega, kohalike ettevõtjate hapukurki, kõrvitsasalatit, köögivilju. Restorani köögis küpsenud leiba ja saia , Taarapõllu talu krõpse ning Metsamoori ürditeed.
Kes hommikusööki armastavad kodus nautida, soovitame Kubija Hotelli – Loodusspaa restoranirikkalikku rahvuslikus stiilis õhtusööki:
Haanjamehe vilets elu (salat)
Maitsestatud koorileivad kikerhernepastaga
Rukkileivaga täidetud kanafilee, talupoja kartulid ja kõrvitsa-astelpaju salat
Astelpajutarretis kamavahuga
Õunamahl ja jõhvikatega lauavesi
Metsamoori tee
Iseküpsetatud leib ja kohupiimakorp
Munavõi
Jõeniidu talu on kitsepiimajuustu valmistamisega pälvinud juba ülevabariigilise tähelepanu ning nüüd omavad praegu talus valmistatud 3 sorti:
- Iskna juust
- Iskna köömnejuust
- Iskna suitsutatud juust
Uma Mekk kaubamärki.
Hämsa kõrtsis küpsetab Kädi Helstein karasikt suitsulihaga – tõeline UMA MEKK toidupala!
Kubija-Hotelli Loodusspaa restoranis saab 4.novembri õhtul rahvuslikus stiilis õhtusöögi kõrvale nautida ka rahvatantsutrupi “Hopser” esinemist.
Vaata ka teisi pakkumisi http://www.voruleader.ee/et/majutus-ja-toitlustus.